OBAVEŠTENJE O KORIŠĆENJU KOLAČIĆA (COOKIE NOTICE)

Naša internet stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačići predstavljaju podatke koji se skladište na računaru (ili drugom uređaju) korisnika internet stranice (posetioca internet stranice) i koji omogućavaju praćenje i analizu korisničkog ponašanja na internet stranici, kao i normalno korišćenje usluga dostupnih na internet stranici. Većina Kolačića se može ukloniti, deaktivirati putem podešavanja na Vašem internet pregledaču (Internet Explorer, Firefox, Chrome itd.). Detaljne informacije o korišćenju Kolačića možete saznati ovde: http://www.ici.co.rs/index.php/ici-d-o-o-kontakt. Molimo Vas da se detaljno upoznate sa načinom na koji koristimo Kolačiće, a da potom odgovorite čekiranjem odgovarajućeg polja.

*Napomena: Deaktiviranje pojedinih Kolačića može da uspori i/ili onemogući učitavanje internet stranice. 

ici logo dodatak (2)

ČESTO POSTAVLJENA PITANJAOPŠTE INFORMACIJE

  1. Koje je radno vreme ICI d.o.o.?
    Radno vreme je od 08 do 16 časova.

  2. Da li postoji dežurna služba van radnog vremena?
    Za hitne intervencije smo na raspolaganju 24/7. Samo pozovite broj 064.8617.800, i naši inženjeri i tehničari će izaći na teren u najkraćem mogućem roku.

  3. Da li će prijavom na mailing listu moji podaci na neki način biti zloupotrebljeni?
    Ostavljeni podaci (ime i e-mail adresa) koristiće se isključivo u svrhu slanja obaveštenja za koja ste se prijavili. Prikupljene informacije smatraju se poverljivim i neće se prodati, ustupiti niti na drugi način deliti s trećim stranama.

IMATE PITANJE NA KOJE NISTE NAŠLI ODGOVOR? Pošaljite pitanje na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , a mi ćemo Vam poslati odgovor u najkraćem mogućem roku.