OBAVEŠTENJE O KORIŠĆENJU KOLAČIĆA (COOKIE NOTICE)

Naša internet stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačići predstavljaju podatke koji se skladište na računaru (ili drugom uređaju) korisnika internet stranice (posetioca internet stranice) i koji omogućavaju praćenje i analizu korisničkog ponašanja na internet stranici, kao i normalno korišćenje usluga dostupnih na internet stranici. Većina Kolačića se može ukloniti, deaktivirati putem podešavanja na Vašem internet pregledaču (Internet Explorer, Firefox, Chrome itd.). Detaljne informacije o korišćenju Kolačića možete saznati ovde: http://www.ici.co.rs/index.php/ici-d-o-o-kontakt. Molimo Vas da se detaljno upoznate sa načinom na koji koristimo Kolačiće, a da potom odgovorite čekiranjem odgovarajućeg polja.

*Napomena: Deaktiviranje pojedinih Kolačića može da uspori i/ili onemogući učitavanje internet stranice. 

ici logo dodatak (2)

NOVOSTI

Proslava povodom 25 godina poslovanja

Proslava povodom 25 godina poslovanja održana je 13.10.2017. godine u klubu Easy na Adi Ciganliji.

Proslavu je otvorio direktor Miodrag Jevtović pozdravnim govorom. Predstavljeni su korporativni filmovi „Prvih 25 godina poslovanja“ i „ICI danas – usluge i proizvodi koje nudimo“.

Dodeljene su jubilarne nagrade za 10 godina rada Marku Hadžiću, Predragu Kovarčiku i Zaya Youkhana, kao i posebna nagrada za liderstvo, neiscrpan rad i odanost kompaniji Nemanji Đorđeviću.

Direktor je uručio i zahvalnice preduzeću JP Elektroprivreda Srbije – TENT za sjajnu saradnju u kojoj smo napravili najviše inovacija na polju održavanja i reparaturi, koja je uručena tehničkom direktoru Srđanu Josipoviću, i našem stranom partneru VoestAlpine Boehler Welding odnosno njihovom predstavniku gospodinu Gojku Cvetkoviću.

Prikladan program je nastavljen uz stand-up komediju glumca Ivana Tomića i muziku benda Radijacija.

I ovim putem se zahvaljujemo našim gostima koji su svojim prisustvom uveličali našu proslavu!NOVO U PONUDI!!!

ICId.o.o.je postao ekskluzivni distributer PROMOTECH profesionalnih mobilnih i stabilnih mašina za obaranje ivica lemova i cevi i opreme za automatizaciju zavarivanja.

PROMOTECH proizvodi su napravljeni u Poljskoj prema najvišim standardima kvaliteta – svaki proizvod se detaljno testira, zadovoljavaju zahtevenajzahtevnijihklijenataširomsvetaipokazalisuseizuzetno pouzdani u različitim primenama.

PROMOTECHnudiširokspektaralatakojisupouzdaniifunkcionalni zahvaljujući robusnom i krutom dizajnu, namenski pravljenim motorima i dugotrajnom elektronikom.

Za više informacija posetite internet stranicu http://www.promotech.eu/en/.

POZOVITENAS kako bi vam detaljno predstavili mašine za koje ste zainteresovani i dali najpovoljniju ponudu!


Stručni seminar „Novi dodatni materijali za zavarivanje i aplikacije u termoenergetici“

Preduzeće voestalpine BOHLER WELDING CEE GmbH je u saradnji sa ICI d.o.o organizovalo seminar „Novi dodatni materijali za zavarivanje i aplikacije u termoenergetici“ u Kapfenbergu u periodu od 19 – 21. 06.2016.

Svrha seminara je bila da se podele znanja i iskustva u postojećim i novim aplikacijama u segmentu termoenergetike sa posebnim osvrtom na fabrikaciju i izradu kotlovskih postrojenja u termoelektranama.
Pored prezentacije noviteta, organizovana je i poseta fabrici dodatnih materijala za zavarivanje u Kapfenbergu i praktična trening.

Prilikom posete preduzeću ICI d.o.o. je uručena plaketa „Srebrnog partnera“ voestalpine BOHLER WELDING CEE GmbH“


Novi proizvodi za veću produktivnost

U našoj zavarivačkoj radionici izvršeno je testiranje punjenih žica našeg partnera i dobavljača voestAlpine Boehler Welding GmbH.

Iskusni Belerovi test zavarivači su pokazali lakoću primene nove generacije punjenih žica (rutil praškom punjena šavna žica Ti52-FD, rutil praškom punjena tubularna žica Ti52T-FD, metal praškom punjena žica preklopljena HL46-MC i metal praškom punjena bešavna žica HL51T-MC).

Rezultati su bili izvanredni. Punjene žice su ostvarili veće brzine zavarivanja do 30 % u odnosu na pune žice, zavari su bili glatki a penetracija bolja.

Najveći napredak je bio koreni prolaz zavaren metal prahom punjenom žicom bez keramičke podloške, a čiji je koren izgledao kao da je rađen sa njom.

Pozovite i zakažite probu nove generacije Belerovih punjenih žica kod nas ili kod vas u radionici! 


Jubilarni 60-ti međunarodni sajam tehnike

Na jubilarnom 60. međunarodnom sajmu tehnike, koji je održan od 16. do 20. maja 2016. godine u Beogradu, kompanija ICI d.o.o. je predstavila širok spektar specijalizovanih usluga iz oblasti mašinskog održavanja.

Na štandu su predstavljeni dodatni materijali za zavarivanje voestAlpine Boehler Welding Gmbh.

Posetioci našeg štanda su pokazali posebno interesovanje za mašine za obaranje ivica i pripremu krajeva cevi, brušenje, nosači za zavarivanje i rezanje i probijačice poljskog proizvođača Promotech. Promotech električni alati i oprema su proizvedeni u Poljskoj po najvišim standardima, pokazali su se izuzetno pouzdani u različitim aplikacijama i zadovoljavaju zahteve najzahtevnijih korisnika.

 

Obuka za ABC Horizon kompresore

Naši serviseri su uspešno završili praktičnu i teorijsku obuku za novu generaciju ABC pet kompresora - HORIZON, koja je održana od 11. do 13. aprila u centrali ABC u Eibaru, Španija.

HORIZON kompresori, kompaktnog i modularnog dizajna, su kompresori najnovije generacije napravljeni za dugotrajan i neprekidan rad. Ne proizvode vibracije, energetski su efikasni, jednostavniji za održavanje i sa mnoštvom noviteta kao što su frekventni regulator, upravljanje na daljinu, itd.


Sajam tehnike 11. - 15. maj 2015

Kompanija ICI d.o.o. je predstavila širok spektar specijalizovanih usluga iz oblasti mašinskog održavanja, kao i proizvoda iz oblasti zavarivanja, zaptivanja i kompresora na Sajmu tehnike koji je održan od 11. do 15. maja 2015.

Po prvi put smo izlagali zajedno sa VoestAlpine Böhler Welding GmbH, svetskim liderom u oblasti dodatnih materijala za zavarivanje. Širok asortiman njihovih proizvoda primenu nalazi pri zavarivanju spojeva projektovanih po najstrožijim standardima širom sveta. Radi se o elektrodama, žicama i prahovima za zavarivanje konstruktivnih, kotlovskih, nerđajućih čelika, legura nikla, aluminijuma i bakra, za navarivanje i reparaturu oštećenih delova itd.

Mobilne mašine za obradu na licu mesta vodećeg svetskog proizvođača Climax, čiji smo predstavnici, su prikazane premijerno u regionu. Predstavljen je novi koncept mobilne mašine (on site machining) radom na licu mesta, minimalnim zastojem proizvodnje bez suvišne demontaže, u odnosu na stacionarne mašine:

  • obrada mobilnim borverkom (razbušivanjem) otvora na kranovima za transport materijala, mehanizaciji, brodogradnji, turbinama;
  • obrada mobilnim glodalicama kranskih staza, konstrukcija, presa;
  • obrada mobilnim karuselima postolja čeličnih konstrukcija;
  • obrada turbina, ventila, prirubnica na licu mesta
  • na licu mesta u termoelektranama, hidroelektranama, naftnoj, gasnoj  i petrohemijskoj industriji;
  • mašinsko navarivanje mobilnom opremom.

23.4.2015.

Konferencija Climax 2015

U Direnu, Nemačka, je 22. i 23. aprila održana Konferencija Climax 2015 o obradi mobilnim mašinama na licu mesta. Predstavljene su mobilne mašine za primenu u rudarstvu, petrohemijskoj industriji, termo i hidroelektranama i građevinskoj industriji.

19.5.2014.

Izlaganje na Sajmu tehnike

Kompanija ICI d.o.o. je uspešno završila izlaganje na 58. međunarodnom sajmu tehnike u Beogradu, koji je održan od 12. do 16. maja 2014. godine.

Na Sajmu su predstavljeni kompletni proizvodi i usluge koje ICI d.o.o. pruža: specijalizovane usluge (metalock, reparaturno zavarivanje, leak-sealing, usluge razbušivanja i navarivanja mobilnom mašinom, itd),  aparati za zavarivanje STEL, HELVI i JASIC, zaštitna oprema, pomoćni i potrošni materijali i elektrode za zavarivanje, kompresori Worthington Creyssensac i ABC i materijali za zaptivanje.

 

12.5.2014.

Godišnja konferencija Međunarodne METALOCK Asocijacije

Od 6. do 10. maja 2014. godine u Rimu je održana 62. Konferencija Međunarodne METALOCK Asocijacije.

Konferenciji je prisustvovalo preko 40 delegata iz 30 zemalja.

Predstavnik kompanije ICI d.o.o. je prezentovao specijalizovane usluge koje kompanija pruža.

24.3.2014.

Završen Sajam automobila – BG Car Show

Kompanija ICI d.o.o. završila je uspešno svoje prvo učešće na Beogradskom sajmu automobila BG Car Show koji je održan od 14. do 23. marta 2014.

Na Sajmu su predstavljeni aparati za zavarivanje STEL, HELVI i JASIC, zaštitna oprema za zavarivanje (maske, rukavice, odela), pomoćni i potrošni materijali i elektrode za zavarivanje, kao i vazdušni kompresori Worthington Creyssensac za radionice i malu industriju.