OBAVEŠTENJE O KORIŠĆENJU KOLAČIĆA (COOKIE NOTICE)

Naša internet stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačići predstavljaju podatke koji se skladište na računaru (ili drugom uređaju) korisnika internet stranice (posetioca internet stranice) i koji omogućavaju praćenje i analizu korisničkog ponašanja na internet stranici, kao i normalno korišćenje usluga dostupnih na internet stranici. Većina Kolačića se može ukloniti, deaktivirati putem podešavanja na Vašem internet pregledaču (Internet Explorer, Firefox, Chrome itd.). Detaljne informacije o korišćenju Kolačića možete saznati ovde: http://www.ici.co.rs/index.php/ici-d-o-o-kontakt. Molimo Vas da se detaljno upoznate sa načinom na koji koristimo Kolačiće, a da potom odgovorite čekiranjem odgovarajućeg polja.

*Napomena: Deaktiviranje pojedinih Kolačića može da uspori i/ili onemogući učitavanje internet stranice. 

ici logo dodatak (2)

ICIPoštovani partneri, budući partneri kao i svi vi koji ste tragajući internetom dospeli na ovu stranicu, dobrodošli u ICI d.o.o.

ICI d.o.o. je specijalizovana firma za pružanje inženjerskih i tehničkih usluga koje omogućavaju optimalan rad mašinskih postrojenja, minimalizuju zastoje u proizvodnji i ostvarujumaksimalnu pouzdanost.

Pružamo širok spektar specijalizovanih usluga koje uključuju: popravke Metalock postupkom, obradu mobilnim mašinama na licu mesta, leak sealing - sanacije curenja pod pritiskom na licu mesta (cevi, ventili, prirubnice, itd), zavarivanje, remont i servis kompresora, testiranje ventila sigurnosti na licu mesta, reparaciju mašinskih delova, ugradnju hidromašinske opreme, itd.

ICI industrijski inženjering je osnovan 1992. godine, sa sedištem u Beogradu.

Jedan smo od lidera u Srbiji u oblasti reparaturnog zavarivanja. Izvodili smo radove i u inostranstvu, čak i u Kini. Takođe smo i jedna od najvećih firmi u Srbiji u oblasti distribucije dodatnog materijala za zavarivanje i zaptivanje, proizvođača najkvalitetnijeg dodatnog materijala iz Evrope (Boehler, UTP, T-PUT, Soudokay, Corodur, Oerlikon, Stein, MWA-I, Stella, Durum, Sealtek, Gambit).

Ovlašćeni smo zastupnici i serviseri ABC i Worthington Creyssensac kompresora.

Kao odraz kvaliteta posedujemo sertifikate: ISO 9001, ISO 14001 i ISO 18001.

Raznovrsna baza klijenata ICI d.o.o. uključuje postrojenja za proizvodnju energije, rafinerije, hemijska i petrohemijska postrojenja, čeličane, brodske kompanije, proizvođače celuloze, papira, hrane i pića, cevovode, građevinsku industriju, itd.

Danas je to firma sa preko 15 stalno zaposlenih i nekoliko zaposlenih pod ugovorom. Čini je 5 dipl.inž.maš. i 2 dipl.ecc. kao i nekoliko stručnih specijalista u svojim oblastima, koji se redovno usavršavaju.

U želji da postanemo najbolji partner našim klijentima u oblasti održavanja mašina i opreme koristimo rešenja za vašu službu održavanja, kroz inovacije vodećih svetskih firmi čija iskustva koristimo.

Nastavljamo da ulažemo značajna sredstva u opremu i alate našeg servisa i pratimo nova dostignuća na poljima održavanja.

Naša misija je da se posvetimo svakom poslovnom partneru u potpunosti, pružajući prilagođena rešenja visokih standarda u smislu kvaliteta, održavanja i pouzdanosti, bez obzira na veličinu, trajanje, složenost ili hitnost svakog izazova.

Za dodatne informacije u obliku prospekata i brošura, kao i sve što Vas može zanimati molimo Vas da nas kontaktirate.