OBAVEŠTENJE O KORIŠĆENJU KOLAČIĆA (COOKIE NOTICE)

Naša internet stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačići predstavljaju podatke koji se skladište na računaru (ili drugom uređaju) korisnika internet stranice (posetioca internet stranice) i koji omogućavaju praćenje i analizu korisničkog ponašanja na internet stranici, kao i normalno korišćenje usluga dostupnih na internet stranici. Većina Kolačića se može ukloniti, deaktivirati putem podešavanja na Vašem internet pregledaču (Internet Explorer, Firefox, Chrome itd.). Detaljne informacije o korišćenju Kolačića možete saznati ovde: http://www.ici.co.rs/index.php/ici-d-o-o-kontakt. Molimo Vas da se detaljno upoznate sa načinom na koji koristimo Kolačiće, a da potom odgovorite čekiranjem odgovarajućeg polja.

*Napomena: Deaktiviranje pojedinih Kolačića može da uspori i/ili onemogući učitavanje internet stranice. 

ici logo dodatak (2)

Sertifikati


 

ICI d.o.o. poseduje certifikovan sistem menadžmenta kvaliteta, zaštite životne sredine i bezbednosti definisane standardima ISO 9001, 14001 i 18001.

Naša laboratorija za ispitivanje ventila sigurnosti je akreditovana od strane ATS po standardu ISO 17025.

 Posedujemo odobrenje za reparaturnu radionicu od strane GermanischeLloyda (GL) - registra za reparature širom sveta. Od 2005. godine smo članica Međunarodne METALOCK Asocijacije – METALOCK Srbija i Crna Gora.

Naša posvećenost bezbednom i kvalitetnom radu se stalno razvija programima obuke zaposlenih u servisnim i proizvodnim centrima Evrope.