OBAVEŠTENJE O KORIŠĆENJU KOLAČIĆA (COOKIE NOTICE)

Naša internet stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačići predstavljaju podatke koji se skladište na računaru (ili drugom uređaju) korisnika internet stranice (posetioca internet stranice) i koji omogućavaju praćenje i analizu korisničkog ponašanja na internet stranici, kao i normalno korišćenje usluga dostupnih na internet stranici. Većina Kolačića se može ukloniti, deaktivirati putem podešavanja na Vašem internet pregledaču (Internet Explorer, Firefox, Chrome itd.). Detaljne informacije o korišćenju Kolačića možete saznati ovde: http://www.ici.co.rs/index.php/ici-d-o-o-kontakt. Molimo Vas da se detaljno upoznate sa načinom na koji koristimo Kolačiće, a da potom odgovorite čekiranjem odgovarajućeg polja.

*Napomena: Deaktiviranje pojedinih Kolačića može da uspori i/ili onemogući učitavanje internet stranice. 

ici logo dodatak (2)

Kompresori iz naše ponude

OPREMA I STRUČNA PODRŠKA OBEZBEĐUJU VRHUNSKE REZULTATE

ICI d.o.o. je ovlašćeni prodavac i servis ABC i Worthington Creyssensac kompresora.

U ponudi imamo kompresore koji zadovoljavaju sve vaše potrebe, bilo da ste mala radionica / servis, ili veliki proizvodni sistem.

 
 
 
  • Bezuljni visoko pritisni kompresori
  • Bezuljninisko pritisni kompresori
  • Klipni kompresori
   
  • Vijčani kompresori
  • Klipni kompresori
  • Rešenja za kvalitetan vazduh

Od svog osnivanja 1943 godine, fokus ABC-a je oduvek usmeren na proizvodnju pouzdanih kompresora.

Nudi širok spektar reciprocitetnih kompresora i pruža prilagođena rešenja koja pokrivaju osim vazduha i brojne industrijske gasove.

ABC je pionir među dobavljačima kompresora prilagođenih za rad u proizvodnji PET ambalaže i to od kada se ova grana industrije razvila u ranim 1980-tim.

Instalirano je više od 2500 kompresorskih pakovanja u 110 zemalja.

Pouzdan proizvod za neprekidan i dugotrajan rad.

 

Kompanija Worthington SAD je osnovana 1864. Fuzija Worthingtona i Creysseansac se odigrala 1973. godina i od tada hiljade kompresora se našlo na globalnom tržištu. 1993 Wortington Creysseansac se pripojio Atlas Copco grupi, ali je istovremeno zadržao brend.

Worthington Creyssensac kompresori su prilagođeni potrebama  svih oblasti industrije sa fokusom na proizvode vrhunske tehnologije a koji ostvaruju velike energetske uštede.