OBAVEŠTENJE O KORIŠĆENJU KOLAČIĆA (COOKIE NOTICE)

Naša internet stranica koristi kolačiće (cookies). Kolačići predstavljaju podatke koji se skladište na računaru (ili drugom uređaju) korisnika internet stranice (posetioca internet stranice) i koji omogućavaju praćenje i analizu korisničkog ponašanja na internet stranici, kao i normalno korišćenje usluga dostupnih na internet stranici. Većina Kolačića se može ukloniti, deaktivirati putem podešavanja na Vašem internet pregledaču (Internet Explorer, Firefox, Chrome itd.). Detaljne informacije o korišćenju Kolačića možete saznati ovde: http://www.ici.co.rs/index.php/ici-d-o-o-kontakt. Molimo Vas da se detaljno upoznate sa načinom na koji koristimo Kolačiće, a da potom odgovorite čekiranjem odgovarajućeg polja.

*Napomena: Deaktiviranje pojedinih Kolačića može da uspori i/ili onemogući učitavanje internet stranice. 

ici logo dodatak (2)

SANACIJA UKRSNE GLAVE

 

 VRŠIMO sanaciju ukrsne glave kompresora.

Postoje dva tipa

  • Ne-podesive ukrsne gave: oblaganje belim metalom i svođenje na nominalnu meru obložene ukrsne glave. Ovo može da se uradi metalizacijom.
  • Ne-podesive i ne-obložene ukrsne glave: Popravka mašinskom obradom. Uzeti u razmatranje postupak oblaganja belim metalom. Ovako poboljšan tip ukrsne glave se može navariti i svesti na nominalnu meru.